Vill du köpa en av våra domäner?

Fredrik och Jenny har domännamn till salu

Vi som har domännamn till salu heter Fredrik och Jenny Forsberg. Vi bor i Ärla utanför Eskilstuna tillsammans med Fredriks hund Enzo.

Fredrik är anställd som affärsområdesansvarig för affärssystem i bilbranschen. Fredrik driver också enskilda firman Few Consulting där han gör webbplatser i WordPress.

Jenny är examinerad språkkonsult i svenska och driver sedan 2002 soloföretaget Klartext, där hon hjälper företag och myndigheter att göra texter begripliga. Hon är också författare. Hittills har hon skrivit fyra fackböcker och två romaner. Jenny är också aktiv i sociala medier, och om du är mer nyfiken går det bra att följa henne på till exempel Instagram eller på hennes författarsida på Facebook.

Förutom de domäner som vi säljer så driver vi ett antal webbplatser själva, bland annat lakritslaban.se och alltomblabar.se. Jenny bloggar även på jennyforsberg.nu.

På fritiden odlar Jenny grönsaker. Fredrik spelar dataspel eller leker med hunden. Vi gör yoga och läser böcker. Vi städar helst aldrig men tittar gärna på film och äter lakrits tillsammans i soffan.

Vill du köpa en av våra domäner?


Vill du köpa en av domänerna i vår domänlista? Eller bara fråga oss något? Hör gärna av dig på hej@domannamntillsalu.se.